Esàndol: el govern del PP retira la sanció al ‘kamikaze’


KAMIKAZE D’ALZIRA
XIMO PUIG DEMANA LA COMPAREIXENÇA DE LA DIRECTORA GENERAL DE TRÀNSIT EN EL CONGRÉS PERQUÈ EXPLIQUE PER QUÈ HA RETIRAT LA SANCIÓ Al KAMIKAZE
El secretari general del PSPV-PSOE i diputat per Castelló, Ximo Puig, va a registrar en el Congrés dels Diputats una bateria de preguntes escrites, així com la petició de compareixença de la Directora general de trànsit perquè explique els motius pels quals ha retirat la sanció per excés de velocitat al kamikaze que va provocar la mort d’un jove d’Alzira.
La intenció del Puig és aclarir “les irregularitats que envolten aquest cas des del primer moment”, ja que, “el que s’ha sabut hui és una mostra més de la insensibilitat del Govern amb els familiars de la víctima i una ombra més en la concessió d’un indult polèmic i injust”. D’aquesta manera, ha recordat que “els socialistes ja intentem aclarir els motius que van portar al Govern del PP a indultar a un kamikaze condemnat a 13 anys de presó per un delicte de conducció greu amb menyspreu a la vida quan no havia complit ni la desena part de la seua condemna” i ha subratllat que el propi ministre Gallardón “no va ser capaç d’aclarir per què li va concedir la llibertat en contra de l’informe de la Fiscalia i de l’Audiència”.

Cap recordar que en el moment de la concessió de l’indult, el propi Ministre de l’Interior, Fernández Diaz, va mostrar la seua disconformitat, per la qual cosa “estaria bé que ara explique per què la Directora general de trànsit li ha retirat la sanció”, tal com arreplega la premsa. Així, el líder dels socialistes valencians ha incidit que “una vegada més Gallardón i el Govern es posen del costat del kamikaze i no de la família de la víctima” i ha afegit que “si ja ens va semblar greu que aquest indult es tramitara, no podem quedar-nos ara impassibles en conèixer que el pròpia Directora general de trànsit ha anul·lat, en 20 dies, una multa per excés de velocitat que, justament, servia a la família de la víctima com a prova de la conducta d’aquest kamikaze”.

Finalment, Puig ha destacat que “aquest cas està ple d’irregularitats des del primer moment, de presses i tractes de favor per part del Govern que ningú ha volgut aclarir, però que han posat en el carrer amb estranya rapidesa a una persona que va assassinar a un jove de 25 anys per la seua mala conducta al volant”. No obstant això, “per al PP sembla que es tracta d’algú intachable, ja que s’estan acurant massa a deixar el seu expedient immaculat”. Per al Puig, “el cas del Kamikaze és la constatació que no tots som iguals davant la llei, i suposa una greu injustícia que els ciutadans no hem de consentir”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s