Compromís per Alzira reivindica poder gaudir del riu per a l’oci i l’esport


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Compromís per Alzira va denunciar que el camí d’accés al Xúquer des del malecó l’havia tancat l’empresa adjudicatària de l’Hort de Redal. Després de demanar informació a l’Ajuntament, el senyor Montalvà, en el darrer Ple, assegurà que no era així i que s’anava a millorar. A pesar d’aquesta promesa, hem observat que la situació ha anat a més, apropiant-se i desfent la resta del camí i el terreny del marge del riu.

El passat diumenge, alguns ciutadans i ciutadanes d’Alzira van respondre a la crida d’Adelaida Pau, regidora de Compromís per Alzira, per a fer una baixada del riu des d’Alzira fins a Algemesí, reivindicant que no es tanque aquest accés que és de tots els veïns i demanant que s’habilite la zona entre els dos ponts perquè els alzirenys i alzirenyes puguen tindre un lloc on gaudir del riu per a l’oci i l’esport.

L’eixida a Alzira va ser en la platja que hi ha al final del camí que han tallat i que queda davall del pont de José Pellicer. Els participants van poder navegar pel riu a pesar de la situació d’abandó en què es troba i la presència d’abocaments en alguns llocs que desprenien un fort mal olor.

A l’arribada a Algemesí, els acompanyantes i familiars que esperaven als excursionistes també feren un passeig en les embarcacions i desprès, tots junts, van anar a esmorzar a la xopera d’Algemesí.

A l’arribar van poder saludar a veïns d’Alzira que estaven passant el dia en aquest lloc. Durant tot l’any són molts els ciutadans de la nostra ciutat que van a les instal•lacions d’aquest paratge, el que justifica i molt la petició de Compromís que s’habilite a Alzira una zona pareguda per a l’oci prop del riu.

Des de Compromís per Alzira continuarem demanant una zona per a l’oci i l’esport amb les instal•lacions adequades al voltant del Xúquer. Esperem que en les pròximes festes de Sant Bernat ja existisca i que es puguen realitzar activitats lúdiques i esportives, entre elles una baixada del riu. Si no és així, continuarem reivindicant que volem viure amb el riu i no d’esquena al mateix.

Compromís per Alzira | Alzira, 9 de juliol de 2013.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s