Compromís per Alzira demana a Elena Bastidas que informe als veïns i veïnes de La Vila del Pla Especial del barri


Gómez: “Considerem que, per la importància del document, han de conèixer de primera mà les novetats del document així com la possibilitat de fer les preguntes que consideren per a resoldre els dubtes que tinguen”

Al passat Ple ordinari del mes de maig, es va aprovar sotmetre El Pla Especial de protecció de “La Vila” amb el seu corresponent Estudi d’Integració Paisatgística a informació pública. El període és d’un mes, des de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i en un diari no oficial de amplia difusió en la localitat.

Ben és cert que l’acord parla que durant eixe període, el projecte deurà trobar-se dipositat, per a la consulta pública a l’Ajuntament i també que el document complet quedarà exposat a la plana web municipal per al seu estudi i consulta.

Tal com indica el portaveu del Grup Municipal, Diego Gómez: “Des de Compromís per Alzira considerem que caldria donar l’opció als veïns i veïnes del barri de conèixer de primera mà les novetats del document així com la possibilitat de fer les preguntes que consideren per a resoldre els dubtes que tinguen. Tampoc estaria de més exposar-ho públicament a la vista de tota la població en llocs públics com poden ser la Casa de la Cultura o el MUMA, per exemple.”

Per aixó li han demanat a l’Alcaldessa que convoque una reunió pública –en la que estiguen presents els autors del Pla i els tècnics municipals responsables- per als residents de La Vila per tal d’informar dels detalls més importants i resoldre els dubtes que puga generar el Pla Especial de Protecció de La Vila. Així mateix, donada la importància del document, li hem demanat que aprove l’ampliació del període d’informació pública.

Diego Gómez
Portaveu Compromís per Alzira
Alzira, 6 de juny de 2013

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s