Esquerra Unida de La Ribera organitza un acte comarcal a L’Alcúdia ‘Hi ha alternativa, govern dimissió’


El diputat de Les Corts Ignacio Blanco (@iblanco_eu) explicarà el dijous a partir de les 20.00 hores els motius per els que la formació planteja la dimissió del govern de Rajoy

EU-la Ribera Alta organitza un acte a l’Alcúdia per al proper dijous, dia 23, a les 20.00 h en la Casa de la Cultura, al qual acudirà Ignacio Blanco, diputat d’EUPV a les Corts Valencianes. EU presentarà al poble de l’Alcúdia la seua campanya: Hi ha Alternativa. Govern dimissió”. Més de 6 milions d’aturats, 40.000 només a la Ribera del Xúquer, una continuada baixada dels sous dels treballadors i treballadores, la manca de perspectiva de futur per a milers dels nostres joves que han d’emigrar de nou cap a l’estranger, les retallades del nostre pobre Estat del Benestar, la reforma laboral més salvatge de la nostra història, la llei Wert que segons el nostre coordinador general Cayo Lara posa de genolls l’estat davant la jerarquia catòlica, etc, etc.

Moltes d’aquestes mesures i d’aquestes polítiques no estaven en el programa electoral del PP, que ha encorregut en un frau electoral massiu, en un frau democràtic. La ciutadania ha de pronunciar-se, ha d’haver una convocatòria d’eleccions que puga frenar tota aquesta situació.

Esquerra Unida de la Ribera considera que la ciutadania ha de mobilitzar-se i passar de la indignació a l’organització, fer un front comú amb el més de centenar de protestes i mobilitzacions que hi ha hagut en la nostra comarca en els últims mesos, Considerem molt important portar a la ciutadania de l’Alcúdia i de la resta de la comarca poder traslladar les nostres propostes.

Per al responsable de política municipal del Consell Polític de la Ribera, Ivan Martínez “és per a nosaltres un repte i una obligació exigir junt a milers de ciutadans i ciutadanes unes altres polítiques centrades en les persones, que garanteixen uns serveis públics de qualitat, i també és molt important portar la nostra veu a la ciutat de l’Alcúdia, on Esquerra Unida durant molt temps ha estat una formació política coherent i compromesa amb els treballadors i treballadores, amb la majoria de la societat. Al contrari del que ens diuen: hi ha alternatives a la crisi, i allà on està governant EU s’ha vist que és possible.”

Ivan Martínez Araque

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s