EU-Alzira demana explicacions públiques a l’Alcaldessa per la falta de supervisió en els controls de l’aigua


euEmbolic amb les dades de potabilitat de l’aigua d’Alzira
EU-Alzira exigeix explicacions públiques a la Sra Bastidas, com a màxima responsable de l’Ajuntament, per la falta de supervisió i de vigilància en els controls de l’aigua i de la concessionària, Aguas de Valencia.
En les dades públiques del Ministeri, a través del Sistema Nacional d’Informació d’Aigües al Consum (SINAC), l’aigua d’Alzira des de fa tres mesos és apta per al consum. Però, això no es correspon a la realitat: les analítiques fins fa una setmana estan contaminades amb herbicides i el total de plaguicides supera totes les recomanacions.
I no només això: les dates que té el Ministeri, en què es van prendre les mostres d’aigua, no corresponen a les dades reals en els últims mesos, segons la informació pública que s’ha facilitat. Tampoc figuren en el SINAC dades actualitzades dels pous privats, com ara el de Sagrada Família i Sant Bernat.
Des d’EU-Alzira demanem que s’aclarisca per part de l’Ajuntament i l’empresa beneficiària del servei municipal per què no coincideixen totes aquestes dades, tant les analítiques com la informació que ha donat el Ministeri, i que ha facilitat la concessionària. En definitiva, qui està incomplint les seues responsabilitats.
Recordem que des d’EU-Alzira hem vingut denunciant la falta de controls i supervisions des que es va decretar l’alarma sanitària en altres localitats de la Ribera: no es van fer analítiques completes mensuals fins febrer del 2013. I açò és un episodi més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s