El Pspv reclama al govern central que impulse el pla global contra avingudes del Xúquer


Francesc Signes exigeix que s’executen de forma immediata les obres contra inundacions a Albalat de la Ribera.

El portaveu socialista de Medi ambient en Les Corts, Francesc Signes, ha reclamat al Govern d’Espanya que impulse el Pla global contra avingudes del Xúquer, per això sol·licita que el Consell es dirigisca al Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient perquè ho desenvolupe a través dels Pressupostos de l’Estat per a 2013. Igualment, ha exigit al Govern valencià que es dirigisca al Govern central perquè execute de forma immediata les obres contra inundacions a Albalat de la Ribera.

Aquestes són les propostes que arreplega la proposició no de llei del grup socialista en Les Corts que es debatrà demà en la Comissió de Medi ambient. Signes ha explicat que el passat mes d’agost, a través d’una resolució del Ministeri de Medi ambient, s’ha renunciat a la licitació del servei d’assistència tècnica per a la construcció de les obres contra inundacions a Albalat de la Ribera, incloses en el Pla global contra avingudes del Xúquer.

Respecte a la suspensió d’aquesta obra, el portaveu socialista de Medi ambient ha considerat que “a més d’un incompliment suposa deixar al municipi d’Albalat completament desprotegit contra les inundacions del riu”, ja que, segons ha remarcat, “l’actual és insuficient”.

València, 13 de maig de 2013
Socialistes valencians

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s