Compromís per Alzira reclama una solució a l’accés del Forn de Carrascosa i Portella Severino des de la Carretera de Corbera


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La Carretera de Corbera (CV-505) té alguns trams al seu pas pel terme d’Alzira que podriem qualificar com a punts negres. Un d’ells, el tram que utilitzaven els vianants per a accedir al Hospital des del polígon de Tisneres, ja no és un perill per la realització per part de la Diputació de València d’un pas de vianants després d’anys de reivindicació del BLOC i de Compromís per Alzira.

Un altre “punt negre”, comenta Diego Gómez, portaveu del Grup Municipal Compromís per Alzira, és l’encreuament d’aquesta carretera amb la que va al Forn de Carrascosa. Es tracta d’un tram on es creen moltes situacions perilloses però que, des de Compromís per Alzira, considerem que es podrien evitar. El mateix ocorre un poc més endavant, en l’encreuament per a accedir a la Portella Severino.

La vessant tècnica és la que ha de resoldre aquesta qüestió però és la vessant política la que ha de prendre la iniciativa. A priori, diu Gómez, pensem que fer una rotonda en cada accés podria ser una solució. Això va ser el que es va fer a l’altre accés cap al Forn de Carrascosa des de la Carretera d’Albalat, que també era un punt conflictiu. Si tècnicament no es poden fer les rotondes que proposem, continua Gómez, segur que hi ha alguna alternativa per, a la fi, donar més seguretat a aquests punts.

Per aixó, des de Compromís per Alzira consideren que, igual que ha passat amb el pas de vianants de l’Hospital, aquesta problemàtica s’ha de traslladar a la Diputació de València per a que estudie i solucione el problema d’aquests encreuaments el més aviat possible.

Diego Gómez
Compromís per Alzira

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s