Compromís per Alzira visita el barri de Les Basses-Sants Patrons


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Aranda: “Mentre l’Alcaldessa d’Alzira anuncia les seues reunions al seu despatx amb entitats i associacions de la ciutat, Compromís per Alzira baixem al carrer per a parlar amb els veïns i veïnes i així conèixer els problemes a peu de carrer.”

Fa uns dies, una representació de la Coalició Compromís per Alzira va visitar el barri de Les Bases per tal que els representants del barri, l’Associació de Veïns Les Bases- Sants Patrons, els feren arribar de primera mà les seues necessitats. Tal i com indica Carles Aranda, responsable de política municipal de Compromís per Alzira, “mentre l’Alcaldessa d’Alzira anuncia les seues reunions al seu despatx amb entitats i associacions de la ciutat, Compromís per Alzira baixem al carrer per a parlar amb els veïns i veïnes i així conèixer els problemes a peu de carrer.”

La primera reivindicació que els van fer arribar és la de fer les rampes en les voreres que rodegen el Col•legi Públic García Lorca. Insisteixen en la necessitat per la gent que porta el carret dels xiquets a l’escola i la gent major. Aquesta és una reivindicació ja antiga i que l’equip de govern del PP ha sigut incapaç de solucionar en 10 anys de govern.

Una altra qüestió que preocupa és l’estat d’una casa del carrer Sant Antoni que es troba en ruïnes i que provoca molèsties als veïns per la brutícia que s’acumula i tot el que això comporta, apart és clar, del perill de col•lapse de la casa.

També feren arribar la seua inquietud pels problemes de seguretat ciutadana ja que últimament han entrat a robar en varies cases del barri.

En quant a l’edifici Sociocultural que començà a construir-se amb el Pla Confiança, es troba paralitzat pels impagaments de la Generalitat Valenciana. La preocupació és doble, per una part perquè la reivindicació d’un centre social per al barri és històrica i no se sap quan es podrà acabar l’obra i, per l’altra, és que l’Associació de Veïns careix actualment de Seu i la previssió de tindre a la seua disposició la planta baixa de l’edifici per a les activitats del barri està en l’aire.

Ben és cert que el President de l’Associació va comentar que l’equip de govern s’ha compromés a facilitar-los un local. Sobre aquesta qüestió, Aranda comenta que “des de Compromís per Alzira considerem que aquesta solució potser vàlida de moment però, tenint en compte que el local que proposa l’Ajuntament té poc més de 50 m2 , no deu ser la definitiva ja que el barri necessita més espai per a desenvolupar les seues activitats.” I continua “així ho ferem arribar en l’últim ple a l’equip de govern per a que s’agilitzara almenys l’habilitació d’eixa planta baixa. I també els farem arribar la resta de les reivindicacions”.
Alzira, 29 d’abril de 2013. CARLES ARANDA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s