EU-ALZIRA PRESENTARÀ INSTÀNCIES PER A RECLAMAR QUE ES TORNEN ELS REBUTS DE L’AIGUA POTABLE


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

EU-Alzira ha posat a disposició de la ciutadania alzirenya un model d’instància per a reclamar que es tornen els diners de l’aigua potable.
Per al col•lectiu d’EUPV-Alzira, la contaminació de l’aigua potable, i la falta de prevenció, ha provocat que l’aigua d’Alzira no siga apta per al consum. Això suposa que no s’acompleixen les condicions en què l’Ajuntament ha de donar el servei ni tampoc la concessionària.
Des d’EU defensem que això vulnera l’Estatut d’Autonomia, tota la legislació al respecte, el reglament que té l’Ajuntament per a prestar aquest servei i el contracte de privatització de l’aigua potable. Per això demanem que, com a mínim, es torne el rebut de l’aigua a la ciutadania. En canvi, l’equip de govern de la Sra Bastidas s’ha negat en el plenari i en la comissió de seguiment de l’Aigua Potable a cap tipus de compensació als usuaris.
Per Ivan Martínez, regidor d’EU: “exigim a l’Ajuntament d’Alzira que es tornen els diners del rebut de les aigües perquè s’està pagant per un servei d’aigua potable que no s’està prestant”. “L’equip de govern de la Sra Bastidas ha de deixar de vetllar pels interessos de les empreses beneficiàries de la privatització dels serveis públics i ha de mirar més pels danys i perjudicis que està suposant per a la ciutadania alzirenya la contaminació de l’aigua”.
EU-Alzira posa a disposició de la ciutadania, en la seua seu i en les dependències de l’Ajuntament, així com en diverses associacions i comerços de la ciutat, models d’instància per a enregistrar-los en el PROP. Per a Martínez: “hem de reivindicar els nostres drets i fer que l’equip de govern recapacite i oferisca solucions i una major transparència sobre tot el que envolta a aquest greu problema de l’aigua. És de la seua competència i la seua obligació”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s