EU-ALZIRA DENUNCIA QUE L’AJUNTAMENT HA DE PAGAR QUASI 2 MILIONS D’EUROS PELS GRANS PROJECTES ESTRELA DE BASTIDAS EN EL QUE PORTEM D’ANY


solartulellEU-Alzira denuncia que, en el que portem d’any, l’Ajuntament ha aprovat pagar quasi 2 mili-ons d’euros només pel polígon industrial el Pla o de Tulell. Des d’EU recordem que la Sra. Alcaldessa ha reiterat en nombroses ocasions que aquests projectes estrela no costarien ni un cèntim de les arques públiques, cosa que s’ha demostrat completament falsa.

Segons el conveni aprovat entre l’equip de govern i l’urbanitzador del Pla en aquest plenari de març, l’Ajuntament d’Alzira ha d’abonar 1 milió d’euros i hipotecar-se en 500.000 euros més (els beneficis que es traguen de parcel•les municipals per eixe import seran per a l’urbanitzador). Cal recordar que l’Ajuntament ja ha abonat dos milions d’euros en un polígon d’1 milió de m2 que a penes s’ha edificat, que encara es deuen per a un futur 1 milió d’euros més i la societat constituïda amb la presència de l’Ajuntament no té cap activitat.
I, per un altre costat, en el PAI de Tulell, l’equip de govern ha aprovat novament pagar 200.000 euros pel cànon de la depuradora, i ara ha pagat l’Ajuntament més de 150.000 euros a Iberdrola per les connexions elèctriques d’aquesta zona d’Alzira que a penes s’ha construït.
Per a Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “com a inversió, les grans apostes urbanístiques han sigut un altre fracàs dels equips de govern presidits per la Sra. Bastidas, cosa que està llastrant greument els comptes municipals. Tot i això, el PP no està rebaixant o tractant de posposar totes aquestes enormes càrregues que ha de suportar la hisenda municipal en aquests anys de dificultats econòmiques.”
Segons Martínez: “El que s’ha demostrat amb tota la seua cruesa és que la connivència dels interessos del sector immobiliari, el financer i el poder polític ha conduït ha soterrar, literal-ment, més de 200 milions d’euros d’inversions en la nostra ciutat a Vilella, el Pla o Tulell en els últims deu anys. I ara estem pagant tota la ciutadania els plats trencats del festí urbanístic: bé en forma de rescat públic del deute privat –en part provocat per la bambolla immobiliària- o bé de retallades en tots els serveis públics per fer front al seu pagament.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s